Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (6.71 secunde)
In decembrie 2012 a avut loc, langa splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar Jose Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine. ... Scrisoarea este pasul cel mai recent in campania "OZN-urile:
Tone de documente desecretizate, mai ales in ultimii ani, stau marturie ca, in aceasta perioada, nenumarate proiecte, majoritatea secrete, ale structurilor militare ale marilor puteri, dar si din alte tari, au fost consacrate culegerii si investigarii cazurilor raportate.
Presedintele Robert Mugabe (foto), a carui tara se confrunta cu o grava criza economica, a cumparat in secret o proprietate in valoare de 4,5 milioane de euro la Hong Kong, trezind suspiciuni ca ar putea alege calea exilului.
Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenta la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a da explicatii in legatura cu inregistrarile aparute in publicatia britanica Sunday Times, informeaza Realitatea TV. ... Mai mult, si Directia Nationala Anticoruptie s-a autosesizat si va face verificari in acest caz.
Charles Tannock, europarlamentarul englez care sustine ca a colaborat cu Adrian Severin, a comentat investigatia jurnalistilor de la Sunday Times in cadrul unei discutii online pe site-ul ziarului.
Consilierul eurodeputatei Monica Macovei, Mihai Politeanu, a anuntat pe blog ca The Sunday Times a publicat cazul celui de-al patrulea europarlamentar implicat in scandalul "bani contra amendamente", fiind vorba despre Pablo Zalba Bidegain, din Spania, membru al Partidului Popular European.
• Reactii in presa internationala nu au incetat sa apara dupa ce opozitia din Romania a cerut sustinatorilor lui Traian Basescu sa boicoteze referendumul din 29 iulie.
Firma Mahindra&Mahindra (M&M) si grupul Tata, ambele din India, sunt interesate sa preia societatea Tractorul Brasov, potrivit editiei electronice a cotidianului “Economic Times“, publicat la New Delhi.
Potrivit “Financial Times“, grupul american de inginerie si constructii Bechtel se pregateste de o “disputa“ cu Guvernul Romaniei, dupa ce autoritatile de la Bucuresti au anuntat ca ar putea fi amanat proiectul de constructie a autostrazii Transilvania, in valoare de 2,5 miliarde de dolari.
Dupa ce revista “Forbes“ l-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai bogati oameni din lume, “Sunday Times“ il situeaza pe patronul Sidex, Lakshmi Mittal, pe primul loc in topul bogatasilor din Marea Britanie.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Constructorul auto american Ford, care se afla in ultima etapa a negocierilor cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova, ar putea construi in Romania noua versiune a modelului Fiesta, relateaza publicatia britanica "Sunday Times".
In 2002, datoriile uzinei se ridicau la circa 220 de milioane de euro. In acest context, previziunile presedintelui AVAS, Sebastian Vladescu, legate de incheierea negocierilor in cursul acestei saptamani par destul de optimiste.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare. În acelasi timp, cehii cer eliminarea din contractul colectiv de munca a prevederilor privind platile compensatorii în caz de disponibilizari.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
Dupa ce partea cea mai dificila a crizei economice a trecut, lumea se confrunta cu o perioada de stagnare economica durabila, comparabila cu "deceniul pierdut" prin care a trecut Japonia in anii '90, a spus Paul Krugman cu ocazia unui forum international din Kuala Lumpur.
Romania reprezinta in prezent un test pentru UE, Fondul Monetar International (FMI) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care au reusit anul acesta sa ajute la evitarea unei crize bancare in Europa Centrala si de Est, comenteaza The Times, in editia electronica de marti.
2010 se anunta anul 3D, care migreaza masiv din sala de cinematograf in sufragerie.
Chiar si in momentul in care a devenit clar ca situatia nu mai poate fi ascunsa mult timp, Goldman a continuat sa incerce sa faca tranzactii cu Grecia.
• The Irish Times, editia electronica Una dintre cele mai mari manifestatii de la revolutia romana din decembrie 1989 a avut loc la Bucuresti, miercuri, pentru a cere Guvernului sa puna capat masurilor de austeritate vizand reducerea salariilor si pensiilor, relateaza presa internationala.
google-analytics.com